| Sorularım | |
|
+6Ivy Cuthalion Amras Elensar Meriadoc Agernaht Eärendur Alcarin Arathorn Aradorhini Lthien Elensar 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ivy Cuthalion Acemi Okçu

Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nerden : İmladris İş/Meslek : Derici Kayıt tarihi : 18/04/09
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 5463 Seviye:
   (1/21)
 | Konu: Geri: Sorularım C.tesi Nis. 18, 2009 10:16 pm | |
| - Lthien Elensar demiş ki:
- Ivy öncelikle hoşgeldin

https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/tedarik-pazary-f40/uretymler-ve-satilari-t538.htm
burada herüg ürtebileceğin deri miktarı yazar. herügn 15 adet deri üretbiliyorsun.Nasıl üretecem derse iş basit sadece 15 deri diceksin hergün 1 mesaj şeklind eki burası senin bu başlıkta ki gibi örneği var zaten 
https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/derici-dukkany-f49/derici-dukkanyhayali-karakter-gecici2-t646.htm
buraya mod yapıyorum seni fiyatda değişiklik yapmnı öneririm ama çok büyük bir fiyat koyma 
misl bugün üreim tamam yarın şöyşe yazcaksın TOPLAM ENVANTER LİSTESİ(19 Nisan 2009)(o gnün tarihi ne ise)
2.Sınıf Deri: 50 Adet
SATIŞ 0(satış varsa eğer kaç tane deriyi toplam sattığın altına yazacaksın örneği var ama toplam deri sayısından deriyi düşmeyi unutma)
TOPLAM ALTIN 1000(buraya da şu an da elde ettiğin toplam altın fiyatını yazacaksın) _________________
sana 50 altın daha ekleyeceğim sen gelmeden önce yapılan satıştan kalan Hb Bunun dışında görev sistemini anlamadım. Tam olarak istediğimiz zaman gidip görev alabilecek miyiz? Dükkanı işletmeye başladım. Ancak fiyatı değiştirmedim. Fiyatlar için haftalık olarak bir ürün değerlense ve klasik bir fiyat sistemi olabilir mi? (Bu biraz öneri gibi oldu sanırım.  ) Acemi okçu vs. seviyeye göre mi ilerliyor? | |
|
 | |
Glorfindel Tasartir Şifacı

Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 28 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Simyacı Lakap : Muile Kayıt tarihi : 29/12/08
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 3500 Seviye:
   (5/21)
 | Konu: Geri: Sorularım C.tesi Nis. 18, 2009 10:20 pm | |
| evet rütbeler seviyeye göre beş lwl olduğunda Okçu olcan 10 da tecrübeliokçu 15 uzman okçu 20de Baş okçu | |
|
 | |
Meriadoc Agernaht Rohan Reisi

Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 32 Nerden : Rohan'ın Bozkırlarından İş/Meslek : Rohan Reisi Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı Kayıt tarihi : 13/05/08
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 51.560 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Sorularım Paz Nis. 19, 2009 1:21 am | |
| - Ivy Cuthalion demiş ki:
- Bunun dışında görev sistemini anlamadım. Tam olarak istediğimiz zaman gidip görev alabilecek miyiz?
Görevleri ya Reisin verir yada Görevler başlığından sen alırsın; fakat görev yerine Yağma-Keşif vb. Aksiyonlar yapabilirsin. Burada Karşına çıkacak düşmanları yenip yaptığın RO ya göre Tp alırsın. Not:Rol Oyunu (RO) diyeceğim KYO'ya. Kyo olmaz zaten bence RYO olur Ayca apla  | |
|
 | |
Lthien Elensar Lothlorien Hanımı

Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 35 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Sorularım Paz Nis. 19, 2009 10:42 am | |
| fark etmez, türkçe olsun da  Ivy canım, Görevleri dendiği gibi ya reisin sana veir ya da görev çağrısı bulunulur genel anlamda bizler tarafından ancak öyle alırsın. Genelde görev aleplerine izin veriyordur ama bu seçenek şimdilik kapalı. Önce herkes bir alışsın oyuna,sistemlere..vs düzen otursun, tam manası ile haal olacak o zaman bakarız. aksiyon istiyorsan ataberkin dediği gibi -şansına artık- bir yere gittiğinde karşına kervan..vs çıkabilir hem kyo yaparsın hem de akiyon olur ya d ahana gidersin orada takılır sohbet edersin kyo yeri çok aslıdnda  seviye atlamak için de tecrübe puanı lazım  - Alıntı :
- Dükkanı işletmeye başladım. Ancak fiyatı değiştirmedim. Fiyatlar için haftalık olarak bir ürün değerlense ve klasik bir fiyat sistemi olabilir mi? (Bu biraz öneri gibi oldu sanırım.
) dükkan senin, nasıl işleteceğin sana kalmış ama ürün çıkartıp ya da ekleme yapamazsın ürüne. bunun dışında ister bedavaya sat ister promosyonlu sat sana kalmış  | |
|
 | |
Aerandir Celebrindal Savaşçı

Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 32 Nerden : İmladris İş/Meslek : Asker Lakap : Aerandir Nénharma Kayıt tarihi : 14/08/08
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 4500 Seviye:
   (5/21)
 | Konu: Geri: Sorularım Paz Nis. 19, 2009 1:05 pm | |
| | |
|
 | |
Lthien Elensar Lothlorien Hanımı

Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 35 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Sorularım Paz Nis. 19, 2009 1:10 pm | |
| burası soru alanı aerandir. | |
|
 | |
Aerandir Celebrindal Savaşçı

Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 32 Nerden : İmladris İş/Meslek : Asker Lakap : Aerandir Nénharma Kayıt tarihi : 14/08/08
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 4500 Seviye:
   (5/21)
 | |
 | |
Arnando Zervinans İmladris Beyi

Mesaj Sayısı : 62 Nerden : İmladris İş/Meslek : İmladris Beyi Lakap : Vanyar Efendisi Kayıt tarihi : 12/02/09
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 48.386 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Sorularım Paz Nis. 19, 2009 8:57 pm | |
| iyi bundan sonra burasının soru alanı olduğunu unutmazsın umarım  | |
|
 | |
Altay_bey
 | Konu: Geri: Sorularım Perş. Tem. 23, 2009 4:57 pm | |
| Benim bir ordum olsun istiyorum ne yapabilirim ? | |
|
 | |
| Sorularım | |