ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA DÜNYA VE FANTASTİK KyO( RP) HAYRANLARI! HEPİNİZİ ARAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sorularım

+6
Ivy Cuthalion
Amras Elensar
Meriadoc Agernaht
Eärendur Alcarin
Arathorn Aradorhini
Lthien Elensar
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Ivy Cuthalion
Acemi Okçu
Ivy Cuthalion

Kadın
İş/Meslek : Derici

Karakter Kağıdı
Irk: Elf
Altın: 5463
Seviye:
Sorularım - Sayfa 2 Left_bar_bleue1/21Sorularım - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1/21)

Sorularım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 10:16 pm

Lthien Elensar demiş ki:
Ivy öncelikle hoşgeldin Smile

https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/tedarik-pazary-f40/uretymler-ve-satilari-t538.htm

burada herüg ürtebileceğin deri miktarı yazar. herügn 15 adet deri üretbiliyorsun.Nasıl üretecem derse iş basit sadece 15 deri diceksin hergün 1 mesaj şeklind eki burası senin bu başlıkta ki gibi örneği var zaten Smile

https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/derici-dukkany-f49/derici-dukkanyhayali-karakter-gecici2-t646.htm

buraya mod yapıyorum seni fiyatda değişiklik yapmnı öneririm ama çok büyük bir fiyat koyma Very Happy

misl bugün üreim tamam yarın şöyşe yazcaksın
TOPLAM ENVANTER LİSTESİ(19 Nisan 2009)(o gnün tarihi ne ise)

2.Sınıf Deri: 50 Adet

SATIŞ
0(satış varsa eğer kaç tane deriyi toplam sattığın altına yazacaksın örneği var ama toplam deri sayısından deriyi düşmeyi unutma)

TOPLAM ALTIN
1000(buraya da şu an da elde ettiğin toplam altın fiyatını yazacaksın)

sana 50 altın daha ekleyeceğim sen gelmeden önce yapılan satıştan kalan

Hb Smile

Bunun dışında görev sistemini anlamadım. Tam olarak istediğimiz zaman gidip görev alabilecek miyiz?

Dükkanı işletmeye başladım. Ancak fiyatı değiştirmedim. Fiyatlar için haftalık olarak bir ürün değerlense ve klasik bir fiyat sistemi olabilir mi? (Bu biraz öneri gibi oldu sanırım. Very Happy )

Acemi okçu vs. seviyeye göre mi ilerliyor?
Glorfindel Tasartir
Şifacı
Glorfindel Tasartir

Erkek
İş/Meslek : Simyacı
Lakap : Muile

Karakter Kağıdı
Altın: 3500
Seviye:
Sorularım - Sayfa 2 Left_bar_bleue5/21Sorularım - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (5/21)

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 10:20 pm

evet rütbeler seviyeye göre beş lwl olduğunda Okçu olcan 10 da tecrübeliokçu 15 uzman okçu 20de Baş okçu
Meriadoc Agernaht
Rohan Reisi
Rohan Reisi
Meriadoc Agernaht

Erkek
İş/Meslek : Rohan Reisi
Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 51.560
Seviye:
Sorularım - Sayfa 2 Left_bar_bleue20/21Sorularım - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:21 am

Ivy Cuthalion demiş ki:
Bunun dışında görev sistemini anlamadım. Tam olarak istediğimiz zaman gidip görev alabilecek miyiz?

Görevleri ya Reisin verir yada Görevler başlığından sen alırsın; fakat görev yerine Yağma-Keşif vb. Aksiyonlar yapabilirsin. Burada Karşına çıkacak düşmanları yenip yaptığın RO ya göre Tp alırsın.

Not:Rol Oyunu (RO) diyeceğim KYO'ya. Kyo olmaz zaten bence RYO olur Ayca apla Very Happy
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Altın: 50.777
Seviye:
Sorularım - Sayfa 2 Left_bar_bleue20/21Sorularım - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 10:42 am

fark etmez, türkçe olsun da Very Happy

Ivy canım, Görevleri dendiği gibi ya reisin sana veir ya da görev çağrısı bulunulur genel anlamda bizler tarafından ancak öyle alırsın. Genelde görev aleplerine izin veriyordur ama bu seçenek şimdilik kapalı. Önce herkes bir alışsın oyuna,sistemlere..vs düzen otursun, tam manası ile haal olacak o zaman bakarız.

aksiyon istiyorsan ataberkin dediği gibi -şansına artık- bir yere gittiğinde karşına kervan..vs çıkabilir hem kyo yaparsın hem de akiyon olur ya d ahana gidersin orada takılır sohbet edersin kyo yeri çok aslıdnda Smile

seviye atlamak için de tecrübe puanı lazım Smile

Alıntı :
Dükkanı işletmeye başladım. Ancak fiyatı değiştirmedim. Fiyatlar için haftalık olarak bir ürün değerlense ve klasik bir fiyat sistemi olabilir mi? (Bu biraz öneri gibi oldu sanırım. Very Happy )

dükkan senin, nasıl işleteceğin sana kalmış ama ürün çıkartıp ya da ekleme yapamazsın ürüne. bunun dışında ister bedavaya sat ister promosyonlu sat sana kalmış Smile

http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Aerandir Celebrindal
Savaşçı
Aerandir Celebrindal

Erkek
İş/Meslek : Asker
Lakap : Aerandir Nénharma

Karakter Kağıdı
Altın: 4500
Seviye:
Sorularım - Sayfa 2 Left_bar_bleue5/21Sorularım - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (5/21)

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:05 pm

Aaaaaaaa... Burada ben siz parti oluyo bende bi partiye katılam yeni devrimci olayları başlamıştır bu sefer darbe yapmıcam kaç tane girişimde bulunduysam sezon bitio bu sezonda şeeetcektim ama Ali abi kral ona karşı gelemem 3.5 atarım zaten ben neyin ne olduğunu bile bilmiom Very Happy Very Happy Very Happy

DEVRİMCİ,DARBECİ ELF GENÇLİĞİ (ben 700 yaşındayım ne gençliği Very Happy )
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Altın: 50.777
Seviye:

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:10 pm

burası soru alanı aerandir.
http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Aerandir Celebrindal
Savaşçı
Aerandir Celebrindal

Erkek
İş/Meslek : Asker
Lakap : Aerandir Nénharma

Karakter Kağıdı
Altın: 4500
Seviye:

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:12 pm

Ama bana parti alanı gibi geldi yaşlıyım yaa kemik erimesi miyopluk felan ondan şey oldu Very Happy
Arnando Zervinans
İmladris Beyi
İmladris Beyi
Arnando Zervinans

Erkek
İş/Meslek : İmladris Beyi
Lakap : Vanyar Efendisi

Karakter Kağıdı
Altın: 48.386
Seviye:

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 8:57 pm

iyi bundan sonra burasının soru alanı olduğunu unutmazsın umarım Wink
Altay_bey

Erkek

MesajKonu: Geri: Sorularım   Sorularım - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 4:57 pm

Benim bir ordum olsun istiyorum ne yapabilirim ?

Sorularım
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2