ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA DÜNYA VE FANTASTİK KyO( RP) HAYRANLARI! HEPİNİZİ ARAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Binek Atları(Cercis Buluter)

+5
Amras Elensar
Glorfindel Tasartir
Zenaid Dorian
Arathorn Aradorhini
Lthien Elensar
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Irk: Elf
Altın: 50.777
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue20/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (20/21)

Binek Atları(Cercis Buluter) Empty
MesajKonu: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 07, 2009 9:04 pm

Toren

Binek Atları(Cercis Buluter) At6uq9.th
Saldırı:+1
Savunma: +1

SATIŞ FİYATI:500 ALTIN

Beyaz Paça

Binek Atları(Cercis Buluter) At10ro1.th
Saldırı:+2
Savunma: +2

SATIŞ FİYATI:780 ALTIN

Şah

Binek Atları(Cercis Buluter) At5qa9.th
Saldırı:+3
Savunma: +3

SATIŞ FİYATI:1000 ALTIN

Toprak Numen

Binek Atları(Cercis Buluter) At08ht1.th
Saldırı:+4
Savunma: +4

SATIŞ FİYATI:1200 ALTIN

Kara Gölge

Binek Atları(Cercis Buluter) Blackarabianmarearabiankq5.th
Saldırı:+5
Savunma: +5

SATIŞ FİYATI:1500 ALTIN

FİYATLARI HARA SAHİBİ BELİRLER

En son Lthien Elensar tarafından Salı Nis. 21, 2009 9:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek
İş/Meslek : Silah Tüccarı
Lakap : Gece Görüngeni

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 7275
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue2/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:50 am

İçeri girdim ve haracıuı masasının başında bir yardımcısı ile konuşurken buldum. " Merhabalar efendim.Atlarınızdan kara gölgeyi çok beğendim lakin verebilecek sadece 1000 altınım var.Acaba onu bana bu fiyata vrebilirmisiniz? "
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue20/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 9:52 am

"Hmmm demek kara gölge" adam şişman bir tipti.Haracıdan çok bir kasaba benziyordu,ağzında bir başak almış oynuyordu."1000 altın kara gölge için fazla düşük bir miktar.Kara Gölgenin fiyatı 1500 altındır beyim. Bu parayı gözden çıkartırsan onu alırsın. O en hızlı ve en güçlü binek atıdır orta dünyanın ve ondan iyisini bulamazsın"

En son Lthien Elensar tarafından Paz Nis. 19, 2009 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue2/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:06 pm

Bu tombul haracıyı ikna etmek kolay olmayacaktı." Bakın sizin ilk müşterinizim ve gerçekten işlerim için para ayırmam gerekiyor.1000 altında sabah için iyi bir fiyat.Sizin içinde güzel bir reklam olacak.Bu kısma pek uğrayan yok bu günlerde duyduğum kadarıyla.Lütfen bir güzellik yapın bana"
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:10 pm

"Bakın efendi. Bu at bulup bulabileceğiniz en mükemmel binek atıdır..1000 altına ancak Toprak Numeni alabilirsiniz. Savaşta kullanacaksınız dğil mi? Kazanmanıza Hayaınızı kurtracak belkide. üzgünüm 1500 altın ya da hiç"adam suratını asmış kirli beyaz önlüğünü çıkartıyordu."Ayrıca benden başka binek atı satanda bulamazsınız"

En son Lthien Elensar tarafından Paz Nis. 19, 2009 1:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:34 pm

"çok sıkı bir pazarlıkçı çıktınız.peki 1250 altın yapalım şunu ve gelin anlaşalım."
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 1:39 pm

"Üzgünüm beyim.1400 olur en fazla"diyor haracı.Ve kel kafasını kaşıyor."Bu at üzerinde yapacağınız tüm saldırılar ve savunmalar size fazladan güç kazandırıyor. hayat kurtaracak belki de. Bunu göz önüne alın"

(pardon ya başlık yanlış yazmışım yarış atı alıyorsun sndım Very Happy)
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 2:27 pm

" tamam anlaştık. 1400 altın.Buyur burada işte hepsi.Bu güzel atı alıyorum"
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePtsi Nis. 20, 2009 10:54 am

"İyi anlaşma beyim. Memnun kalacaksınız garanti ediyorum"diyor ve altın dolu keseyi alıp eliyle tartıp yokluyor. 1400 altın olduğuna kanat getirince mutu bir şekilde gülümseyip seni selamlayarak geçiriyor."İyi bir iş çıkardın bugün Prept"
Zenaid Dorian
Acemi Kolcu
Zenaid Dorian

Erkek
İş/Meslek : Oduncu
Lakap : Zendor

Karakter Kağıdı
Altın: 5380
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 5:35 pm

Az önce ağaç kesmekten gelmişti, taşıdığı odunların ağırlığı genç omuzlarında küçük sıyrıklar ve haklı bir ağrı bırakmıştı. Uzun zamanda beri aklında olan bir dost edinmek amacıyla haraların olduğu bölgeye yürüdü. Oduncu için çok odun gerekecekti ve bu odunları taşımakta ona yardım edecek bir dost bulmalıydı. Elbette bir insan dost değildi zihninde oluşan düşünce, kollarını hafifçe gerdi. Sırtındaki ağrının biraz hafiflediğini hissetti.

Üzerindeki eski, kirli beyaz gömleğin hemen üzerine yeşil renkte bir yelek giymişti. Eski ayakkabıları ve pantolonu kahverenginin koyu bir tonuydu, aynı gözleri gibi. Saçları dağılmış, alnında birkaç damla ter birikmişti. Sağına ve soluna baktı. İleride antrenman yapan yarış atlarını gördü. Onlar için üzülüyordu, özgür olabilmelerini veya iyi bir dostla buluşabilmelerini diledi.

Bunları düşünerek ilerledi ve binek atlarının satıldığı haradan içeri girdi. Karşısında duran şişman adam etrafta birikmiş samanları düzenliyordu. Adamın dikkatini çekmek için hafifçe öksürdü. Adamın kendine döndüğünü farkedince hafifçe gülümsedi.

"Kolay gelsin..." dedi ve ekledi "Ne kadar şanslısın, ne kadar da çok dostun var. Görünüşe göre gayet iyi bakılmışlar." Tekrar harada duran atlara baktı, dağınık saçlarını düzeltti ve "Şu kahverengi olan, neydi adı?.... Hatırladım, hatırladım Numen. Daha önce bahsetmişlerdi. Ne kadar da güzel görünüyor. Bence dostlar parayla satın alınmaz lâkin sormak zorundayım, bu dost için ne kadar istiyorsunuz?"
Glorfindel Tasartir
Şifacı
Glorfindel Tasartir

Erkek
İş/Meslek : Simyacı
Lakap : Muile

Karakter Kağıdı
Altın: 3500
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue5/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (5/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 6:19 pm

Glorfindel pazardaki kalabalığı dinleyerek ilerliyorduaynı zamanda şöyle düşünüyordu:
şu koca dünyada her kişinin bir derdi var bizimde öyle gerçi bu dünya bzimde bir derdimiz var.
Haranın kapısı açtı ve seslendi:Selam haracı umarım bana bir Kara gölge ırkından beyaz bir atın vardır varsa 1400altına alırım.
Amras Elensar
Acemi Savaşçı
Amras Elensar

Erkek
İş/Meslek : Tekstil Tüccarı
Lakap : Squirrel boy

Karakter Kağıdı
Altın: 3500
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 6:36 pm

Amras buraya geldiğinde biraz yorgundu.Günün bütün yorgunluğu üstündeydi. Amrs yorgunluğunu diğer günlerde biraz olsun hafifletmek için burdan Kara Gölge'yi almayı düşünüyordu. Bu at çok güzeldi ve gayet hızlıydı.Amras Kara Gölge için 1250 Altın ödemeye hazırdı.Amras "Efendim atınız Kara Gölge'yi almak istiyorum.Mağlum çok yoruluyorum bu at sayeside yorgunluğum hafifleyecek.Ben bu at için 1250 altın ödemeye hazırım.Uygun bi fiyatta anlaşalım." dedi.
Zenaid Dorian
Acemi Kolcu
Zenaid Dorian

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 9:01 pm

Zenaid, haracının sorumsuz tavırlarından sıkılmıştı. Uzun uzun etraftaki saman kokusunu ciğerlerine çekti ve bıkkın bir tavırla sorusunu tekrarladı.

"Hey, haranın efendisi!... Buraya bir dost edinmeye geldim. Ve bir dost bulmadan da ayrılmayacağım."
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek
Lakap : Karanlıktan Gelen

Karakter Kağıdı
Altın: 5001
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 9:33 pm

İçeriye girdim ve hiçkimsyi göremedim artık bıkmıştım yürümekten"Hey burada kimse yok mu?"diye bağırdım.
Zenaid Dorian
Acemi Kolcu
Zenaid Dorian

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 9:48 pm

Zenaid, haracıyı beklemekten iyice sıkılmışken kapıdan içeriye birinin girdiğini farketti. Bu delikanlının içeri girer girmez "Hey burada kimse yok mu?" diye bağırdığını duydu. Bir anda irkilmiş ve ani bir hareketle kılıcının kabzasını tutmuştu. Bu kadar aceleci ve saygısızca olmasına dayanamamıştı, içinden bu kadar saygısız biri asla Rohan'lı olamaz diye geçirdi. Kendinden emin ve sert bir tavırla karşısındaki adama "Hey, sen bağıran efendi! Bizim oralarda birinin evine, dükkanına girerken önce selam verilir. Bu senin yaptığın terbiyesizlik... " dedi ve gözlerini adamın gözlerine dikti.
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 9:56 pm

Soluklanarak"Pardon,açım,yorgunum,en az 10 km yol yürüdüm çapulculardan kaçmak için koşa koşa hemde.Bunların yarattığı öfkeyle bağırdım aslında çok sakinimdir.Gerçekten özür dilerim."dedim.
Zenaid Dorian
Acemi Kolcu
Zenaid Dorian

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 10:09 pm

Zenaid, karşısındaki adamın geri adım attığını görünce sakinleşti. Üzerindeki yeşil yeleği çıkarıp duvardaki bir çiviye astı. Hemen solundaki iskemleye oturdu. Elindeki samanı dudakları arasına sıkıştırdıktan sonra o sert tavrını değiştirmeden devam etti ve adama "Ne kadar yorgun olsan da bu tür davranışlar Rohan'da pek hoş karşılanmaz." dedi. Karşısındakinin Rohan'lı olmadığına kesin gözüyle bakıyordu. Bu genç adamın hangi Krallığa ait olduğunu öğremek üzere sordu "Ben Zenaid, Rohan'lı oduncu Zenaid. Edoras'tan buraya bir dost bulmak için geldim. Sen hangi topraklardan geldin ve ismin nedir genç efendi?..."
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 10:18 pm

Adamın sakinleştiğini görünce rahatladım.Savaş yağpmak istemiyordum çünkü okun odada faydası olmayacağını çok iyi biliyordum."Ben Eon ormandan Gordon kabilesine geldim.Ailem küçük yaşta öldüğünden terbiye alamadım özür dilerim terbiyeli yabancı."Dedim ve nedense yere oturdum.
Zenaid Dorian
Acemi Kolcu
Zenaid Dorian

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 10:24 pm

Zenaid yere oturmuş Eon hakkında birşeyler düşünmeyi bir kenara bıraktı. Saat oldukça geç olmuştu. Haracıya içinden kuvvetli bir lanet okuyarak kulübesine dönmeye karar verdi. Oturduğu iskemleden kalktı ve kapıya yöneldi, çıkmadan önce Eon'a döndü ve "Umarım, bir başka zamanda bir başka şekilde karşılaşırız. Kendinize iyi bakın. Bütün düşünceler karşılıklıdır..." dedi. Yeleğini çividen alıp, hızla dışarı çıktı.
Herodion Ishkafel
Acemi Suikastçı
Herodion Ishkafel

Erkek
İş/Meslek : Maden Tüccarı

Karakter Kağıdı
Altın: 4820
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue1/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (1/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimeÇarş. Nis. 22, 2009 9:40 pm

Herodion madendeki işinden sonra yavaş yavaş belenin ağrıdığını hissediyordu.Bir at lazım dedi.Hara'ya geldi."Hey haracı dostum kara gölgeye bayıldım 1300 altına o atı bana verirmisin?"dedi ve cevabı beklemeye basladı.
Cercis Buluter
Acemi Suikastçı
Cercis Buluter

Erkek
İş/Meslek : Haracı

Karakter Kağıdı
Altın: 6900
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) Left_bar_bleue1/21Binek Atları(Cercis Buluter) Empty_bar_bleue  (1/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:58 am

Cercis sabah erkenden uyandı.Ortalığın aydınlandığını biliyordu, ama yine de gözlerini sımsıkı kapalı tuttu.Bir şeye hızlı vurulduğunu duydu ansızın.. ‘’Tak. Tak. Tak.’’
‘’Peki’’ diye mırıldandı.’Kalkıyorum’’

Doğruldu, doğrulur doğrulmaz da karısının ağır paltosu düştü üstünden. Ev güneş içindeydi, fırtına dinmişti. Ayağa fırladı Cercis, öylesine mutluydu ki sanki içinde kocaman bir balon şişiriyordu. Camı açtı, nefes aldı ve kendine geldi.

Ufacık, köhne bir handı burası. Ünlü bir yer için çok karanlıktı. Yeni işine başlıyordu işte. Hemen gidip atları görmek istiyordu. Hana girdi
‘’Vay canına.’’ diye fısıldadı.

O anda içeri biri girdi ve…
http://expelliarmus.express-forum.com/
Herodion Ishkafel
Acemi Suikastçı
Herodion Ishkafel

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 10:55 am

"Ha geldinimi günaydın dostum.Senden kara gölgeyi rica etcektim.Yalnız 1500 altın biraz fazla değilmi?Onun için ben sana 1300 altın versem bana o atı verebilirmisin? dedi. Cevabı beklemeye başladı.
Cercis Buluter
Acemi Suikastçı
Cercis Buluter

Erkek
İş/Meslek : Haracı

Karakter Kağıdı
Altın: 6900
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 2:32 pm

Cercis adamın Acemi Suikastçi olduğunu biliyordu ve onla iyi bir pazarlık yapmak istiyordu.''Dostum Kara Gölge'yi 1400 Altından aşağı veremem..Kusura bakma kurtarmıyo..'' dedi ve sırıttı adamın cevabını beklemeye başladı.
http://expelliarmus.express-forum.com/
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 2:39 pm

Eon yine kapıyı çalmadan içeriye girmişti.Geçen geldiğinde kimseyi bulamamıştı ve "Hey Rohanlı kardeş,kara gölgeyi satın almak istiyorum bu aygırı ne kadara satarsın"dedi.
Herodion Ishkafel
Acemi Suikastçı
Herodion Ishkafel

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 3:01 pm

"Cercis Buluter dostum en fazla 1350 verebilirim hayır dersen birdahakine artık"dedi.Cevabı beklemeye koyuldu.

Binek Atları(Cercis Buluter)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Elenia ve Cercis