| Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı | |
|
+2Meriadoc Agernaht Glorfindel Tasartir 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Glorfindel Tasartir Şifacı

Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 28 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Simyacı Lakap : Muile Kayıt tarihi : 29/12/08
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 3500 Seviye:
   (5/21)
 | Konu: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı C.tesi Nis. 11, 2009 1:54 pm | |
|
En son Glorfindel Tasartir tarafından C.tesi Nis. 18, 2009 9:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
 | |
Meriadoc Agernaht Rohan Reisi

Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 32 Nerden : Rohan'ın Bozkırlarından İş/Meslek : Rohan Reisi Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı Kayıt tarihi : 13/05/08
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 51.560 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı C.tesi Nis. 11, 2009 2:19 pm | |
| Meriadoc içeri girdi ve güzel iksirlerin kokusunu içine çekti. İçeriye bir göz gezdirdikten sonra Elfe döndü. " Elf Şifaclarının güzel İksirler yaptığını duydum. Bir kaç tane alabilir miyim? 1 Zehir ve 1 Can iksiri yeter dedi. | |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 28 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Simyacı Lakap : Muile Kayıt tarihi : 29/12/08
   (5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı C.tesi Nis. 11, 2009 2:37 pm | |
| Glorfindel içeri giren insana baktı bir Rohanlı olduğu herhalinden belliydi.
Evet beyim haklısınız biz bu husuta pek maharetliyiz.Buyrun iksirleriniz toplam 2 altın iyi günler yine bekleriz. | |
|
 | |
Arathorn Aradorhini Acemi Kolcu

Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 37 Nerden : Gondor İş/Meslek : Silah Tüccarı Lakap : Gece Görüngeni Kayıt tarihi : 11/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 7275 Seviye:
   (2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 12:45 am | |
| Minas Trith'te askerler kendi arasında konuşurlarken Glorfindel'in simya dükkanı hakkında birşeyler işitmiştim.Bir gece fırsat buldum ve kendimi yabanellerin güzel kokuları arasına bıraktım.Yol uzun fakat bu yorgunluğa değecek bir hedefe ilerliyordum.Glorfinder'in dükkanından içeri ilk girdiğimde bir dağınıklık havası sezinledim.Sanki birileri burada saatlerce çalışıyormuş gibiydi.Arka tarafta rafların arasında belli belirsiz bir silüet belirdi.
"Bayım dükkanınızın ününü Minas Trithte işittim.Eğer elinizde varsa can iksirlerinizden iki şişe almayı çok arzu ederdim.Fakat henüz dükkanımı açamadığım için size ikisi karşılığında sizden uygun bir fiyat istemekteyim.Lakin iyi bir müşteri kazanabileceğinize emin olabilirsiniz. | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 12:20 pm | |
| Gorfindel karanlıkta oturmayı sevmiştir.İçeriye giren adam onu bir hamlade görmüştü.Adam sözünü bitirdi ve Glorfindel mukabelede bulundu. -Gözlerinizin keskinliğine bakılırsa bir kolcu olmalısınız.Ünümün Minas Trithe kadar ulaşmasını beni çok sevindirdi.Neyse fazla laklak yapmayımda buyrun can iksirniz sadece 2 altın 2 si iyi günler yine beklerizdedi İksirleri uzatıp paralarını aldı. | |
|
 | |
Lthien Elensar Lothlorien Hanımı

Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 35 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 1:43 pm | |
| "Glorfinder"Lothlorien Hanımı ödünç aldığı kahverengi attan inip simyacıya doğru yaklaştı. Kuzey ve Güney toprakları arasında kurulan bu pazar, çok hareketliydi. Lthien de sık sık dolaşmak ve birşeyler almak için bu bölgeye gelirdi. Bugün de yine ihtiyacı olacağı birkaç eşyayı almak için gelmişti. "Taze yapılmış, Enerji içeceği ve zehir iksirleriniz vardır herhalde?" (Unutma bu bölge de sen yönetici yardımcısısın yani mod. Bu bölgede ki kuralların uygulanmasını sağlamak senin işin. Elbet sadece kendi başlığında. Bu yüzden bilhassa son kurala uymayan mesajları silme yetkin var) | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 2:03 pm | |
| Glorfindel Hanımı görünce reverans yaptı ve mukabelede bulundu: Szin için hanımım 1.kalite iksirlerim mevcuttur ne zaman geliseniz gelindedi ve iksirleri uzattı vede aynı zaman şöyle dedi: Umarım işinize yarar toplam 2 altın eskiler ne demiş dostluk başka alışveriş başka iyi günler yine bekleriz. | |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 35 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
   (20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 2:09 pm | |
| Lthien minik bir kahkaha attı. Yüzü aydınlanmıştı,narin iksir şişelerini alıp atının semerine asılmış çantaların içine koyduktan sonra bir altın kesesi çıkardı."50 altın. Glorfindel, ilerki zamanlar da altına son derece büyük bir ihtiyaç duyacaksınız. Gün gelecek eskiden kalma paranız bile size yetmeyecek. Unutmayınız, hayat git gide pahalaşıyor." Tabasından olan simyacıya başı ile selam verdikten sonra atına atladı."Bu arada göreviniz için hazırlık yapınız. Yakın zamana kadar size haber yollayacağım"dedikten sonra atını sürmeye başladı ve uzaklaşarak gözden kayboldu. | |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 37 Nerden : Gondor İş/Meslek : Silah Tüccarı Lakap : Gece Görüngeni Kayıt tarihi : 11/04/09
   (2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 12, 2009 10:47 pm | |
| Bu kibar simyacının kibar davranışı karşısında çok duygulanmıştım.Gerçi bu çok gerçekleşen bir olay değildi ama hala dünyada dostluktan yana birilerinin olması beni çok sevindirmişti.Selamımı verdim ve bir daha görüşmek üzere orayı mutluluk içerisinde terk ettim | |
|
 | |
Amras Elensar Acemi Savaşçı

Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 27 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Tekstil Tüccarı Lakap : Squirrel boy Kayıt tarihi : 03/03/09
   (2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Ptsi Nis. 13, 2009 3:14 pm | |
| Elensar burasını çok güzel bir simya dükkanı olduğunu duymuştur ve Lothloiren'den buraya gelmiştir.Taşlık yoldaki savaşından sonra önlem almak için buradan 2 şişe can iksiri almayı düşünüyordu.Uzun yoldan gelmişti ve biraz yorulmuştu.Elensar biraz kızgın son savaşta olanları anlattı.Ve sonra gülümseyerek"Glorfindel bana 2 şişe can iksiri verirmisiniz?" dedi. | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Ptsi Nis. 13, 2009 5:41 pm | |
| Glorfindel uzun zaman boyunca Elensar diklemekten yorgun düşmüş ve neredeyse uyku moduna geçmek üzereydi Elensar'ın istek sözüyle dünyaya döndü ve mukabele bulundu biraz dauyku sersemi bir şekilde:-Ne efendim?Haaa can iksiri buyrun 10 altın toplkam iyi günler yine bekleriz. | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı C.tesi Nis. 18, 2009 5:23 pm | |
| Od:DFükkan açık çırak var  | |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 19, 2009 1:22 pm | |
| İçeri iki hobbit girdi. Daha çok genç görünüyorlardı ama gel gör ki çocuk mu yoksa yetişkin mi anlamak çok zordu hobbitlerin. Kumral olanı öne atıldı."Hey! Kimse yok mu? Bize 2 can iksiri, 2 zehir lazım" | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Paz Nis. 19, 2009 2:36 pm | |
| Glorfindel onları kim söyledi diye sağa sola bakınırken tezgahın önünde 2 hobbit durduğunu gördü: Tabii efendim buyrun 400 altın 4 düdedi ve iksirleri uzattı. | |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Ptsi Nis. 20, 2009 11:01 am | |
| "Ovv ucuzmuş eheh"dedi kumral."İşte bu yüzden bunca yolu geldik"dedi diğeri ve değiş tokuştan sonra seni selamlayıp ayrıldılar dükkandan. | |
|
 | |

(2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Salı Nis. 21, 2009 3:33 pm | |
| "Tekrar merhana glorfindel, geçen ki hayat iksirlerin çok işime yaradı doğrusu 2 tane daha almak istiyorum fiyatı ne olurdu acaba? | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Salı Nis. 21, 2009 6:12 pm | |
| [i]Sana da merhaba kolcu lakin duyduğuma göre sen sadece bir şişesini kullanmışsın diğerini kulanırsan sana satış yapabilrim.[/i]dedi ve yerine oturdu. | |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Salı Nis. 21, 2009 9:13 pm | |
| | |
|
 | |

(2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Çarş. Nis. 22, 2009 1:04 am | |
| "İkisinide kullandım dostum,lakin iki şişe daha almak niyetindeyim" | |
|
 | |
Herodion Ishkafel Acemi Suikastçı

Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 42 Nerden : Gondor İş/Meslek : Maden Tüccarı Kayıt tarihi : 15/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 4820 Seviye:
   (1/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Perş. Nis. 23, 2009 8:35 am | |
| Haradan sonra hemen Glorfinder Tasartirin'in Simya Dükkanına uğradı. Oranın adının madende çok duymuştu. Etrafa göz gezdirdi tam bir şişe devrilirken onu yakaladı. Hemen Glorfindele haber verdi."Hey elf dostum burada bir tüccar var. Senden 2 şişe can istiyorum."dedi.Etrafına bakınmaya devam etti. | |
|
 | |

(5/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Perş. Nis. 23, 2009 9:47 pm | |
| Pardon Arathorn Aradorhini haber kollarımı değiştirmeliyim sanırsamdedi ve minik bir tebessüm etti 200 altın ediyor toplum seninkiler Arathorn Aradorhinidedi ve şişeleri uzattı. Sonra diğer insana döndü ve: -Bu şişeyi tutuğunuz için teşekkürler bu çok önemli bir zehir dükkanımı boşaltmma bile sebeb olabilirdi can iksirleriniz burda 200 ltın toplam sizinkilerde. | |
|
 | |

(2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Ptsi Nis. 27, 2009 9:38 am | |
| 200 altını uzattım ve bu çok değerli iksirleri aldım. | |
|
 | |

(2/21)
 | Konu: Geri: Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı Çarş. Nis. 29, 2009 1:35 pm | |
| Tekrar glorfindel'in dükkanına yöneldim.Güzel bir bahar akşamıydı.İçeri grdim ve glorfindeli selamladıktan onra konuşmaya başladım...
"Acaba dostum benim için şans suyu iksirinden üretebilirmisin?" ve ücreti ne kadar olur" ? | |
|
 | |
| Glorfindel Tasartir'in Simya Dükkanı | |
|