ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA DÜNYA VE FANTASTİK KyO( RP) HAYRANLARI! HEPİNİZİ ARAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir kolcunun yolculuğu

2 posters
YazarMesaj
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek
İş/Meslek : Silah Tüccarı
Lakap : Gece Görüngeni

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 7275
Seviye:
Bir kolcunun yolculuğu Left_bar_bleue2/21Bir kolcunun yolculuğu Empty_bar_bleue  (2/21)

Bir kolcunun yolculuğu Empty
MesajKonu: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 7:43 pm

Minas Trithtten yola çıktığımda aklımda reisin verdiği görev ve Rohan hakkında yeterince bilgi toplamak vardı.Rohan'nın başıboşluğunu Gondor reisine anlatabilirsem ileride bu iki kabileyi birbirine düşürecek alt yapıyı hazırlayabilirim diye düşünüyorum.Uzun yolları aşmamak için Rohan'a doğru pek bilinmeyen bir yolu kullanmayı seçtim.Yolda karşılaştığım yerellerden bir kano yardımı ile beni Cair Andos adasına bırakmalarını söyledim.Böylece hem bu eşsiz adada biraz araştırma yapacaktım ve elde edebileceğim ganimetleri yoklayacaktım.Adaya ilk çıktığımda sanki buralarda uzun zamandır hiç bir canlı soluk almamış gibi gelmişti.Adımlarımı ormanın girişine doğru seyirttim ve ormanın derinliklerine daldım...

En son Arathorn Aradorhini tarafından Salı Nis. 14, 2009 12:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Irk: Elf
Altın: 50.777
Seviye:
Bir kolcunun yolculuğu Left_bar_bleue20/21Bir kolcunun yolculuğu Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 8:36 pm

OD: Terk Olmuş Han
Büyük Doğu Yolu üzerindeki bir hana verilen isimdir. Terkolmuş Han, Bree Eli yakınlarında, Bree'den doğuya doğru bir günlük yolculukla ulaşılabilen bir konumdaydı. Yolun, handan sonraki uzunlukları ise kesin olarak ölçülmemiştir.Bu Han bağımsız bir konumda , "Gilad" adın da bir insan tarafından işletilmektedir.Seyehate çıkan her yolcu,mutlaka buraya uğrar ve mola verir.

https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/terk-olmu-han-f18/
http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:
Bir kolcunun yolculuğu Left_bar_bleue2/21Bir kolcunun yolculuğu Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 9:36 pm

Buradaki ağaçlar Fangorn ormanları kadar sık değildir.Lakin yerdeki bitki örtüsünün daha koyu yeşil bir rengi olduğunu söyleyebilirim.Ağaçlar sanki dans ediyormuşcasına salınıyor ve insanı içeri davet ediyorlardı. Ormanın içlerinde kuş seslerini duymaya ilk başladığımda bu topraklarda hayat belirtisi olduğunu anlamıştım.Etrafımı öyle dikkatlice inceliyorum ki sanırım gaipten seslerde duymayı başarıyordum.Ben ki Arador oğlu Arathorn,soylu nesillerim yüzyıllar boyunca bu kıtada hüküm sürmüşken bu toprak parçasında işime yarayacak herhangi bir maden parçası bir kalıntı veya bir hazine bekliyordum.Düşüncelerim ağır ve sakindi.Başımda hafif bir ağrı vardı fakat yanımda eskilerden bir büyücüden aldığım ekmek bu ağrıyı çok çabuk dindirdi.Kafamda binbirtürlü soru vardı.Ne yapacaktım? İstediğim neydi? Ne yapmalıydım? Kendimi daha keşfedememişken bir dünyaya nasıl meydan okuyabilirdim?

Kalbimin sesini dinlemiş ve iki büyük reisi tanıma fırsatını bu görev sayesinde ele geçirmiştim.Artık güçsüz ve güçlü yanlarını bilebilecektim.Şu an için yapmam gerekeni yapıyor v bu doğrultuda ilerliyordum.Beni neyin beklediğinden habersiz bu ormanda ve bu ıssız adada yollanıyordum.

Bu düşüncelerle ne kadar yol aldığımı tam olarak anımsayamıyorum. Birden sağtarafımda ki bir kaç arşın uzunluktaki koruluklardan gelen sesle kendime geldim.
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:
Bir kolcunun yolculuğu Left_bar_bleue20/21Bir kolcunun yolculuğu Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 10:47 am

Lthien Elensar demiş ki:
OD: Terk Olmuş Han
Büyük Doğu Yolu üzerindeki bir hana verilen isimdir. Terkolmuş Han, Bree Eli yakınlarında, Bree'den doğuya doğru bir günlük yolculukla ulaşılabilen bir konumdaydı. Yolun, handan sonraki uzunlukları ise kesin olarak ölçülmemiştir.Bu Han bağımsız bir konumda , "Gilad" adın da bir insan tarafından işletilmektedir.Seyehate çıkan her yolcu,mutlaka buraya uğrar ve mola verir.

[url=https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/terk-olmu-han-f18/
https://ortadunyarpg.yetkinforum.com/terk-olmu-han-f18/[/quote[/url]]

(unutma terk olmuş hana seyir defterini açıp,buaya geldiğini yazacaksın)
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 1:43 pm

Çalılıkların orayı araştırdığımda aslında havalan bir kaç kuştan başka bir şey olmadığını gördüm.Orman sakin ve sessizdi.Ilık bir bahar meltemi ruhumu neşeyle dolduruyordu.Bu sırada tek başına olmanın verdiği huzursuzlukla sürekli etraftan gelen sesleri kolaçan ediyordum.

Ormanda aslında tam olarak ne aradığımı bilmiyordum ama bu bana huzur veren bir yolculuktu.Gerçi şimdi biriyle karşılaşıp biraz sohbet etmenin özlemi içerisindeydim fakat bu duyguyu çok çabuk üzerimden atmayı başardım.

Ormanın derinliklerine doğru ilerledikçe içimden bir his yükseldi.Birşeylerin karşıma çıkacağı hissiydi bu.Genelde hislerim yanılmazdı ama ne olacağına dair hiç bir fikrim yoktu bu sefer.Yoluma devam ettim
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 11:54 am

(kusurma bakma,unutmuşum görmemişim. Böyle durumlarda hatırlatın arkadaşlar lütfen)

Cair Andos küçük bir yer ama verimli topraklara sahip.Bir süre anlamsızca dolaştıktan sonra şans eseri anında yarım metrelik bir çuval taşıyan haradlı görüyorsun. Bu adam senin daha önce Mordor'da gördüğün çiftçi adam. Mızrağı parıldarken,nehirden su içiyor,yüzünü yıkıyordu. Sana davranış şeklini hatırlıyorsun bu haradlının. pek de nazik ve hoş bir tavrı yoktu,neredeyse ölümüne sebep verecekti.
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 12:07 pm

Karşıma çıkan ilk insanın bu Haradlı olması gerçekten çok garipti. Kader oyununu oynamıştı. İçimden bir sürü his onu buracıkta öldürüvermem gerektiğini söylüyordu.Bunu sadece zevk için bile yapabilirdim.Ama daha önceden de söylediğim gibi karşımdaki çiftçi çok güçlü görünüyordu.O yüzden içimde ki dürtülerimi bastırmaya karar verdim.Çiftçiye doğru devam ettim.

"Merhaba dostum.Bugün şanslı günündesin.Eski bir dostla karşılaştın,buralarda ne arıyorsun böyle? " dedim[i]
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Bir kolcunun yolculuğu   Bir kolcunun yolculuğu Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 6:28 pm

Haradlı arkasına döndüğünde gördüğü kişiyi hiç beklemiyordu.Yüzünde hafif alaylı bir ifade ile"Vovvv şu yabanlarda yaşayan kolcu. Yalancı olan kolcu"dedi haradlı ve mızrağını yerden alarak kalktı."Kapıda ki nöbetçi ile o gün tanışmışsın. Seni pis casus!"dedi Haradlı ve mızrağını saldırı konumunda tuttu.

Bir kolcunun yolculuğu
1 sayfadaki 1 sayfası