Gyssenddare Huvael Acemi Kolcu

Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : İmladris İş/Meslek : Kumaşçı Lakap : Gayzen Kayıt tarihi : 16/04/09
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 7358 Seviye:
   (1/21)
 | Konu: Gyssenddare Huvael... Cuma Mayıs 01, 2009 5:58 pm | |
| Yolculuğumun ilk günü... Güzel evim Ayrıkvadi'den(İmladris) yola çıktım. Yaklaşık bir saatlik bir yürüyüş sayesinde bir dereyi izleyerek Eski Orman Yolu'na vardım. Şu anda o yol üzerindeyim ve Ulu Nehir Anduin'e doğru ilerliyorum. 1 günlük bir yürüyüş sonucunda katedeceğimi düşündüğüm yaklaşık 95 millik Anduin'e giden yol ayaklarımın altında uzanıyor. Yolculuğuma devam edip Anduin'e vardığımda Lothlorién'e doğru inmek istiyorum. Oradan sonrası meçhul. Yolculuğumun ilk günü... Kendimi hafiflemiş ve kanatlanmış gibi hissediyorum. Evimi arkada bırakmak bir nebze olsun iyi geldi bunu inkâr edemem elbette. Ama yolculuk partnerimin olmaması canımı sıkıyor nedense. Ama aldırmamaya çalışıyorum. Sanırım buna alışacağım, alışmalıyım. Yolculuğumun ilk günü... Hayallerinin peşinden gitmeye çalışan kör bir ahmak gibi hissediyorum kendimi. Neden bilmiyorum. Tek bildiğim: yürüyorum. Ama nereye? Gysenddare Huvael ~ Yolculuğun ilk kısmı - Lorién'e Uzanan Nehir ~ | |
|