Lthien Elensar Lothlorien Hanımı
Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 36 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye: (20/21)
| Konu: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) C.tesi Mayıs 02, 2009 10:29 am | |
| James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken Logan'ın babalarını öldürmesi sonucu kaçarlar. William Stryker adında bir adam tarafından bulunan ve mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilen ikilinin yolları, Logan'ın örgütü bırakıp Kanada'ya gitmesiyle ayrılır. Yıllar sonra Stryker çıkageldiğinde, Logan'dan "Weapon X" isimli yeni projesine katılmasını ister. Teklifi reddeden Logan, Sabretooth'un kız arkadaşı Silver Fox'u öldürmesi nedeniyle projeye katılmayı kabul eder. Vücuduna enjekte edilen Adamantium metaliyle artık yenilmez olan Wolverine, Sabretooth'tan intikamını alabilecektir. | |
|
Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 36 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) C.tesi Mayıs 02, 2009 10:32 am | |
| İzleyen var mı? Ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah,elbet bir sorun çıkmaz ise spoiler verecekler; - Kod:
-
[spoiler]yazı[/spoiler] şeklinde versinler ki son bölümler hakkında bilgi istemeyen öğrenmesin | |
|
Arathorn Aradorhini Acemi Kolcu
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 38 Nerden : Gondor İş/Meslek : Silah Tüccarı Lakap : Gece Görüngeni Kayıt tarihi : 11/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 7275 Seviye: (2/21)
| Konu: Geri: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) C.tesi Mayıs 02, 2009 11:48 am | |
| Ben izledim 2 ay önce çok beğendim.Gerçi görsel efekleri yoktu benim izlediğim versiyonunun ama öyle bile çok güzeldi.Tabi x-men seviyorsan | |
|
| Konu: Geri: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) C.tesi Mayıs 02, 2009 7:56 pm | |
| birçok bölümü eksik ve farklıymış Ben işte gidince göreceğim asıl melekler ve şeytanları bekliyorum ewan i bayadır bir filmde göremiyordum | |
|
| Konu: Geri: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) Ptsi Mayıs 04, 2009 6:35 pm | |
| Arkadaşlar,bugün gittim,tek kelime ile harika ehehe düşündüğümden de uzun sürdü Tavsiye ediyorum sizlere eheheheheh Spoilerrr - Spoiler:
Scot Summers da var arkadaşlar Gambit harika çok uzun süre görünmüyor ama olsun. | |
|
| Konu: Geri: X-Men Başlangıç: Wolverine(vizyonda) Salı Mayıs 05, 2009 11:51 am | |
| X-Men: Wolverine 2 için hazırlıklar yakında başlıyor. Projeyle ilgili son günlerde ilginç dedikodular geliyordu. Bu "uzakdoğulu" dedikoduların gerçeği yansıttığı ortaya çıktı. Wolverine'in yeni macerası sıradışı bir samuray filmi olarak tasarlanıyor. Hatta bu projeyle ilgili çeşitli ipuçlarının ilk filme yerleştirildiğini hatırlatmak gerek. 2010-2011 sinema döneminde birden fazla samuray filmi sinemalara gelecek. Anlaşılan, dijital samuray sineması kapıda! Şikayeti olan var mı? http://beyazperde.mynet.com/haber/13606 ... aponya-da- _____ evet benim! ne bu bu ne samuraymış! x men ruhuna uygun mu? | |
|