ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA DÜNYA VE FANTASTİK KyO( RP) HAYRANLARI! HEPİNİZİ ARAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Binek Atları(Cercis Buluter)

+5
Amras Elensar
Glorfindel Tasartir
Zenaid Dorian
Arathorn Aradorhini
Lthien Elensar
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Glorfindel Tasartir
Şifacı
Glorfindel Tasartir

Erkek
İş/Meslek : Simyacı
Lakap : Muile

Karakter Kağıdı
Irk: Elf
Altın: 3500
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue5/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (5/21)

Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 9:55 pm

od: birazdan delirmiş bir elf okuyacaksınız.
Glorfindel otuduğu yerden hışımla kalktı haracıya yaklaştı:
-HEYHAT HARACI bunca saattir bizi burda bekletmek ayıpını yok sayarak şimdi bide bizden sonra gelen biriyle ilkilenmek ayıpını gödteriyorsun sana sonkez diyorum al şu 1400 altını ve bana Kara Gölge ırkından beyaz dişi bir at verdedi ve keseyi adama uzattı.
Aerandir Celebrindal
Savaşçı
Aerandir Celebrindal

Erkek
İş/Meslek : Asker
Lakap : Aerandir Nénharma

Karakter Kağıdı
Altın: 4500
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue5/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (5/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 8:40 am

Aerandir yavaşça içeri girdi pek konuşmak istemiyordu lafıda uzatmadı haracıya;

-''Ben Kara Gölge'yi satın almak istiyorum alsana 1500 altın.'' diyerek keseyi tezgaha koydu
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek
İş/Meslek : Tekstil Tüccarı
Lakap : Karanlıktan Gelen

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 5001
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue2/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 6:01 pm

OD:6lık zar atıyorum 3 ve 3ten aşağı gelirse olumsuz yukarı gelirse olumlu muamele yapacağım.İsterse cercis veya admin daha sonra siler.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 6:01 pm

'Eon Wolvenfang' üyesi bu işi tamamladı : Yuvarlanın Zarlar!

'6' :
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icondicely5
Sonuç :
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 97371631eq2qv0
Eon Wolvenfang
Acemi Okçu
Eon Wolvenfang

Erkek
Lakap : Karanlıktan Gelen

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 5001
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue2/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 6:11 pm

OD:Delirmiş İnsan böyle olur!
Eon dükkana 4. kez geliyordu içeri girdi.Kapının çanı çok yavaş bir biçimde çaldı.Eon yine hiçkimseyi göremiyordu.Öğlenin ortasında belki birileri vardır diye gelmişti.Ve artık Kara Gölge aygırının soyundan gelen bir at almak istiyordu.Boş odaya bakınca ayağını yere sertçe vurdu.Sonra birdaha vurdu.Sonra yine birdaha.

Ve "Heey,burada kimse yok mu?4 keredir buraya geliyorum ve kimse yok.Tek isteğim buradan kahrolası bir at almak tamam mı?Belki hiç at kalmamıştır çünkü atları besleyecen adam yok.Ben ne yapayım yani yabani at mı ehlileştirmekle uğraşayım.#$!½$#${{]]]]\}\?*?**."dedi ve sonra bayağı bir küfür mırıldandı.

Önündeki iskemleye oturdu ve birinin gelmesini bekliyordu,sinirden ayaklarını yere vuruyordu.Adamı görür görmez kahrolası atı alıp gidecekti
.
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Altın: 50.777
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue20/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:07 am

(ben halledeyim bari ama bu atlar ile yarışa girmeyi düşünen varsa çok bekler Very Happy )

Genç suikastçı çok yorgundu,uyya kalmıştı ta ki etrafta gürültüler kopana kadar uyumuştu.Sıçrayarak uyandığında hançerine sarıldı,saldırıya uğradığını sanmıştı."Kim bu küfür eden!"diye bir hışımla dışarı attı kendini ve sürüyle kızgın suratla karşıladı.

"Ovv müşteriler"dedi ve hançerini hemen beline soktu."Bağılayın,uyuya kalmışım ve uykumda çok ağırdır.Ne zamandır müşteri gelmeyince ..."boğazını temizledi..."Nasıl yardımcı olabilirim?"
http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Aerandir Celebrindal
Savaşçı
Aerandir Celebrindal

Erkek
İş/Meslek : Asker
Lakap : Aerandir Nénharma

Karakter Kağıdı
Altın: 4500
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:17 am

(Burada ben yarışa girmiyecem yaşlılık olduğu için koşamıyom felan kemik erimesi baş ağrısı başladı onun için Very Happy)

Aerandir yavaşça içeri girdi pek konuşmak istemiyordu lafıda uzatmadı haracıya;

-''Ben Kara Gölge'yi satın almak istiyorum alsana 1500 altın.'' diyerek keseyi tezgaha koydu
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:
Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Left_bar_bleue20/21Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 10:16 am

"Ovv elbette"bir ıslık çaldı ve gelen seyise kara gölgelerden birini getirmesini istedi. Kapkara ama parlak kara gölge birkaç dakika içinde getirildi. Heybetli görünüşü ile hayran hayran baktırıyordu herkesi."1500 altınım"dye mırıldandı haracı ve keseyi tezgahtan alarak beline bağladı."Evet başkası var mı?"dedi altının tadını almış olan haracı.
Glorfindel Tasartir
Şifacı
Glorfindel Tasartir

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 5:19 pm

Evet efendi ben varım kaçtır burda bekliyorum bana bir kara gölge ırkından beyaz dişi bir at ver alsana 1400 altın.dedi ve parayı uzattı.
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:16 pm

"Adı üzerinde beyfendi kara gölge,beyazı yok"daha sonra uzattığı altına hoşnutsuz bir şeklde baktı."1500 altındır. Çok cimrisiniz 100 altın için..."
Glorfindel Tasartir
Şifacı
Glorfindel Tasartir

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:17 pm

ufff ne lanet bir inan mış sen ben bu dişi karagölgemide diyeyim ben al sana 100 daha yeterki ver şu atı
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:25 pm

"Anlaştık!"diye kahkaha attı adam ve altınlarını aldıktan sonra bir ısstık çalı seyise. Seyis 2.bir at getirdi ama bu seferki dişiydi."İyi günler beyim, yine bekleriz"dedikten sonra kahkahalara boğuldu ve sonra başka müşteri var mı diye bakınmaya başladı.
Amras Elensar
Acemi Savaşçı
Amras Elensar

Erkek
Lakap : Squirrel boy

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 9:34 am

Amras buraya geldiğinde biraz yorgundu.Günün bütün yorgunluğu üstündeydi. Amrs yorgunluğunu diğer günlerde biraz olsun hafifletmek için burdan Kara Gölge'yi almayı düşünüyordu. Bu at çok güzeldi ve gayet hızlıydı.Amras Kara Gölge için 1250 Altın ödemeye hazırdı.Amras "Efendim atınız Kara Gölge'yi almak istiyorum.Mağlum çok yoruluyorum bu at sayeside yorgunluğum hafifleyecek.Ben bu at için 1250 altın ödemeye hazırım.Uygun bir fiyatta anlaşalım." dedi.
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 7:50 pm

"1500 ya da hiç"diye kestirip attı haracı. Parası olanların pazarlık yaparak indirimli fiyatla almaya çalışmasına sinir oluyordu."O parayla ancak Toprak Numeni alabilirsin"dedi sert bir dille.
Amras Elensar
Acemi Savaşçı
Amras Elensar

Erkek
Lakap : Squirrel boy

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 7:58 pm

Amras "Pekala zaten para pek önemli değil. Çok yoruluyorum bu at bana yardımcı olacak.Sert konuşmanıza aslında gerek yotu." dedi.Amras haracanın neden sinirli konuştuğunu anlayamamıştı.Zaten bir tartışmaya gerek yoktu.Altını elinde hazırladı.
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Binek Atları(Cercis Buluter)   Binek Atları(Cercis Buluter) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 8:02 pm

Adam hiç umursamaz bir şekilde elfe tepeden bakarcasına yürüdü ve altını elinden kaparcasına aldı.Bir ıstlık çaldı ve küçük bir seyis geldi."Elf beyine, şu kara gölgelerden bir tane"dedi.Birkaç dakika içinde kara gölge tüm ihtişamı ile sahibine teslim edildi.Adam ise altınlar ile yapacağı şeyleri hayal etmeye başladı.

Binek Atları(Cercis Buluter)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Elenia ve Cercis