ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Üye iseniz "GİRİŞ YAP" a tıklayınız. Değilseniz "KAYIT OL" a tıklayınız. Bir isim ve Soyisim şeklinde lütfen.Orta Dünya ya uygun olsun.
ORTA DÜNYA KyO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA DÜNYA VE FANTASTİK KyO( RP) HAYRANLARI! HEPİNİZİ ARAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arathorn Aradorhini'nin Yeri

4 posters
YazarMesaj
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek
İş/Meslek : Silah Tüccarı
Lakap : Gece Görüngeni

Karakter Kağıdı
Irk: İnsan
Altın: 7275
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue2/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (2/21)

Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty
MesajKonu: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 3:47 pm

Arathorn'un Yeri - En güzel Silahlar, En Ucuz Fiyatlar

Silahlar talep'e göre üretilirler. Fiyat da, maliyet ve işçiliğe göre belirlenilir.

ÜRETİLEBİLEN SİLAHLARIN LİSTESİ

İNSAN KILIÇLARI

Kılıç Adı: Demir Kılıç
Gereklilik: Seviye 1-Kılıç Uzmanlığı 1

Kazandırdığı: + 2 Saldırı

Kılıç Adı: Uzun Kılıç
Gereklilik: Seviye 5-Kılıç Uzmanlığı 1

Kazandırdığı: 3 Saldırı

Kılıç Adı: Gondor'un Işığı
Gereklilik: Seviye 10-Kılıç Uzmanlığı 2

Kazandırdığı: 4 Saldırı

Kılıç Adı: Rohan'ın Işığı
Gereklilik: Seviye 15-Kılıç Uzmanlığı 2

Kazandırdığı: 5 Saldırı

Kılıç Adı: Ölüm Dişi
Gereklilik: Seviye 20-Kılıç Uzmanlığı 3-Çift Silah kullanımı 3
Kazandırdığı: 6 Saldırı

YAYLAR

Yay Adı: Ağaç Kalkan
Gereklilik: Seviye 1-Okçuluk Uzmanlığı 1
Kazandırdığı: 1 Saldırı

Yay Adı: Kara Kalkan
Gereklilik: Seviye 2-Okçuluk Uzmanlığı 2
Kazandırdığı: 2 Saldırı

Yay Adı: Gümüş Yay
Gereklilik: Seviye 5-Okçuluk Uzmanlığı 2

Yay Adı: Altın Orman
Gereklilik: Seviye 10-Okçuluk Uzmanlığı 2

Yay Adı: Güneş yayı
Gereklilik: Seviye 15-Okçuluk Uzmanlığı 3

Yay Adı: Ölüm Oku
Gereklilik: Seviye 20-Okçuluk Uzmanlığı 3

MIZRAKLAR

Arathorn Aradorhini'nin Yeri Kucuk1152803002mizrak
Mızrak Adı: Demir Uç
Gereklilik: Seviye 1-Mızrak Uzmanlığı 1

Mızrak Adı: Gümüş Uç
Gereklilik: Seviye 5-Mızrak Uzmanlığı 1

Mızrak Adı: Çatal Uç
Gereklilik: Seviye 10-Mızrak Uzmanlığı 2

Mızrak Adı: Ejder mızrak
Gereklilik: Seviye 15-Mızrak Uzmanlığı 3

Mızrak Adı: Çift Ölüm Mızrağı
Gereklilik: Seviye 20-Mızrak Uzmanlığı 3-Çift Silah kullanımı 3

HANÇERLER

Hançer Adı: Güneş Hançer
Gereklilik: Seviye 1-Hançer Kullanımı 1

Hançer Adı: Hilal Hançer
Gereklilik: Seviye 5-Hançer Kullanımı 1

Hançer Adı: Gümüş Ölüm
Gereklilik: Seviye 10-Hançer Kullanımı 2

Hançer Adı: Ejder Hançer
Gereklilik: Seviye 15-Hançer Kullanımı 3-Çift Silah Kullanımı 2

Hançer Adı: Çift Mithril
Gereklilik: Seviye 20-Hançer Kullanımı 3-Çift Silah Kullanımı 3

AĞIR SİLAHLAR

Yay Adı: Kurmalı Yay
Gereklilik: Seviye 10-Okçuluk Uzmanlığı 3-Ağır Silah Kullanma 3
Kazandırdığı: 7 Saldırı
Maliyeti: 350 Mithril- 250 odun- 120

TOPLAM ENVANTER LİSTESİ

En son Arathorn Aradorhini tarafından Ptsi Nis. 20, 2009 11:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Meriadoc Agernaht
Rohan Reisi
Rohan Reisi
Meriadoc Agernaht

Erkek
İş/Meslek : Rohan Reisi
Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı

Karakter Kağıdı
Altın: 51.560
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue20/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:06 pm

Öğle vaktiydi. Pazar tıklım tıklım Tüccar ve Asker kaynıyordu. Uzun zamandır iş yapmayan Tüccarlar evlerine çuvallarla Altın götürüyordu fakat aralarında Siftah yapmayanlarda vardı. İşte Rohan Kralığı bunlardan birine girdi. "Merhaba Gondorlu, duydum ki sende süper Silahlar varmış 'hahaha' Ben bir Rohan'ın Işığı ile Demir uç istiyorum ne kadar istersin bunlar için."
Herodion Ishkafel
Acemi Suikastçı
Herodion Ishkafel

Erkek
İş/Meslek : Maden Tüccarı

Karakter Kağıdı
Altın: 4820
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue1/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (1/21)

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:30 pm

Pazar'a girdiğinde etrafta acık dükkan cok azdı.İnsanlar bu kadar kapalı dükkan olmasın karşı hala fazlaydı.Herodion bu kadar insan'ın içinde aradğı dükkan'ı bulmakta pekte zorluk çekmedi.Dükkanı bulduğunda içeri girip "Merhaba tüccar dostum senden Güneş Hançer istesem bana bir fiyat söyleye bilirmisin ayrıca siparişi versem ne zaman alacağımı?dedi.Etrafına bakıp silahları inceledi.Aslında onu ilgilendiren Hançer lerdi.
Onu en çok Çift Mithril etkiledi.İlerde bunlardan alacağına emindi aslında fiyatına bakınca fazla olmadığını ama onu kullanmanın zorluğunu daha görür görmez anlamıştı.

En son Herodion Ishkafel tarafından Cuma Nis. 17, 2009 9:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue2/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (2/21)

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 9:25 pm

Meriadoc içeri girdiğinde yeni getirdiğim madenleri arkadaki mahzene depoluyordum. Onu selamladıktan sonra önüme döndüm ve bir kaç hesap yaptım.

"Rohan ışığı için sizi bir süre bekletmem gerekecek ve işlemi yaklaşık 1 gün sürecek ve size maliyeti 1500 altın olacak, ve aynı şekilde demir uç'u da yarın alabilirsiniz ve size maliyeti 1000 altın olacak.Toplam 2500 altın'a istediğiniz silahları sizin için yapabilirim ve 1250 altın kapora almak zorundayım çünkü bunlar çok pahalı silahlar." dedim.
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 9:29 pm

Herodion içeri girdiğinde dükkan çok kalabalıklaşmıştı.Hemen onun içinde bir kaç hesaplama yaptım ve " Silahınızı yarın alabilirsiniz bayım ve size maliyeti 500 altın olacaktır.Sizden bunun için 200 altın kapora almam gerekiyor" dedim
Herodion Ishkafel
Acemi Suikastçı
Herodion Ishkafel

Erkek
İş/Meslek : Maden Tüccarı

Karakter Kağıdı
Altın: 4820
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue1/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (1/21)

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 9:31 pm

Dalmış olan Herodion Arathorn'u duyunca başını ona çevirip "Kabul ediyorum" dedi.
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 1:20 pm

"Evet sevgili bayım güneş haçeriniz hazır ve 500 altın karşılığı sizindir " dedim ve hançeri Heradion'a uzattım
Meriadoc Agernaht
Rohan Reisi
Rohan Reisi
Meriadoc Agernaht

Erkek
İş/Meslek : Rohan Reisi
Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı

Karakter Kağıdı
Altın: 51.560
Seviye:
Arathorn Aradorhini'nin Yeri Left_bar_bleue20/21Arathorn Aradorhini'nin Yeri Empty_bar_bleue  (20/21)

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 3:22 pm

"Kabul Gondorlu Kardeş! 3750 Altın olacak değil mi?" dedi Kral ve beklemeye başladı
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 3:39 pm

"Evet reisim fakat şu an metal eksikliğiden dolayı üretimi durdurduk metalciden bugün metal gelir akşama bitiririm aletlerinizi efendim."
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 8:56 pm

"Beyim evet hazır silahlarınız istediğiniz gibi.Buyrun"
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın
İş/Meslek : Lothlorien Hanımı
Lakap : Sabah Yıldızı

Karakter Kağıdı
Irk: Elf
Altın: 50.777
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 9:52 pm

Genç bir kız içer süzülürcesine girdi..Yeşil ve kahverengi tonlarda tunik ve pantalonu vardı.Yüzü ise beyazdı ve uzun kumral dalgalı saçları vardı."Sizden kendim için Çift Mithril Hançer istiyorum. Parayı silahımı bana teslim ettiğinizde vereceğim."
http://galacticakyo.foruml.biz/forum.htm
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 11:51 am

"merhabalar efendim bu istediğiniz alet size 5000 altına patlar eğer istiyorsanız bir kaç gün beklemeniz gerekecek çünkü dericimiz kapalı ve ondan deri almam gerekiyor.Eğer deri fiyatlarında bir yükselme söz konusu ise o zaman fiyatda artabilir.Hala istiyormusunuz?
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 12:16 pm

"Hmmm elbette.En kısa sürede almam lazım ama ona göre"dedikten sonra birkaç gün sonra geleceğini söyleyip dükkandan çıkıyor.
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 8:54 am

"Evet bayım hazır fakat piyasada deri çok az olduğu için bir hayli uğraştırdı.Size bunun fiyatını 6000 altın yapabilirim ne dersiniz? "
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 1:33 pm

"6000 altın mı? Lütfen salak mı var karşınızda? 5000 altına veririm"dedi adam .Yüzünde son derece kararlı bir ifade vardı.
Arathorn Aradorhini
Acemi Kolcu
Arathorn Aradorhini

Erkek

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 2:28 pm

"bu silahı yapabilmek için tam 3 gün bekledim ve oradan oraya koşturdum.Ama neyse siz ilk müşterilerimden olduğunuz için 5000 altına bırakıyorum.Buyrun silahınızı" dedim ve bu kaba müşteriye doğru silahı uzattım
Lthien Elensar
Lothlorien Hanımı
Lothlorien Hanımı
Lthien Elensar

Kadın

Karakter Kağıdı
Seviye:

MesajKonu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri   Arathorn Aradorhini'nin Yeri Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 5:25 pm

"Sizinle iş yapmak gerçekten de çok güzeldi gondorlu.Hançerlerim kusursuz görünüor.Eğer yaptığın işten memnun kalır isem seni herkese tavsiye edeceğim bunun garantisini veriyorum.sayem de çok müşteri kazanacaksın"dedikten sonra muhtemel suikastçı olan bu adam birkaç hareket yapıyor hançerleri ile.Aslında fazla üstelemediğin için karlı sayabilirsin.Gerçekten suikastçı ise senin başını belaya sokabilirdi.Muhtemel tavsiye edeceği kişiler de kendisi gibi kişilerdi."Hoşçakalın beyim.Görüşmek üzere"dedikten sonra elini kaldırarak veda ediyor tekrar ve sıcak ama esintili bir günde dükkanını terk ediyor.

Arathorn Aradorhini'nin Yeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Maden Deposu ( Arathorn'nun Yeri )
» Arathorn Aradorhini
» Arathorn Aradorhini'nin Evi