| Arathorn Aradorhini'nin Yeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Arathorn Aradorhini Acemi Kolcu
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 38 Nerden : Gondor İş/Meslek : Silah Tüccarı Lakap : Gece Görüngeni Kayıt tarihi : 11/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 7275 Seviye: (2/21)
| |
| |
Meriadoc Agernaht Rohan Reisi
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 34 Nerden : Rohan'ın Bozkırlarından İş/Meslek : Rohan Reisi Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı Kayıt tarihi : 13/05/08
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 51.560 Seviye: (20/21)
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Cuma Nis. 17, 2009 7:06 pm | |
| Öğle vaktiydi. Pazar tıklım tıklım Tüccar ve Asker kaynıyordu. Uzun zamandır iş yapmayan Tüccarlar evlerine çuvallarla Altın götürüyordu fakat aralarında Siftah yapmayanlarda vardı. İşte Rohan Kralığı bunlardan birine girdi. "Merhaba Gondorlu, duydum ki sende süper Silahlar varmış 'hahaha' Ben bir Rohan'ın Işığı ile Demir uç istiyorum ne kadar istersin bunlar için." | |
|
| |
Herodion Ishkafel Acemi Suikastçı
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 44 Nerden : Gondor İş/Meslek : Maden Tüccarı Kayıt tarihi : 15/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 4820 Seviye: (1/21)
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Cuma Nis. 17, 2009 7:30 pm | |
| Pazar'a girdiğinde etrafta acık dükkan cok azdı.İnsanlar bu kadar kapalı dükkan olmasın karşı hala fazlaydı.Herodion bu kadar insan'ın içinde aradğı dükkan'ı bulmakta pekte zorluk çekmedi.Dükkanı bulduğunda içeri girip "Merhaba tüccar dostum senden Güneş Hançer istesem bana bir fiyat söyleye bilirmisin ayrıca siparişi versem ne zaman alacağımı?dedi.Etrafına bakıp silahları inceledi.Aslında onu ilgilendiren Hançer lerdi. Onu en çok Çift Mithril etkiledi.İlerde bunlardan alacağına emindi aslında fiyatına bakınca fazla olmadığını ama onu kullanmanın zorluğunu daha görür görmez anlamıştı.
En son Herodion Ishkafel tarafından Cuma Nis. 17, 2009 9:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 38 Nerden : Gondor İş/Meslek : Silah Tüccarı Lakap : Gece Görüngeni Kayıt tarihi : 11/04/09
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Cuma Nis. 17, 2009 9:25 pm | |
| Meriadoc içeri girdiğinde yeni getirdiğim madenleri arkadaki mahzene depoluyordum. Onu selamladıktan sonra önüme döndüm ve bir kaç hesap yaptım.
"Rohan ışığı için sizi bir süre bekletmem gerekecek ve işlemi yaklaşık 1 gün sürecek ve size maliyeti 1500 altın olacak, ve aynı şekilde demir uç'u da yarın alabilirsiniz ve size maliyeti 1000 altın olacak.Toplam 2500 altın'a istediğiniz silahları sizin için yapabilirim ve 1250 altın kapora almak zorundayım çünkü bunlar çok pahalı silahlar." dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Cuma Nis. 17, 2009 9:29 pm | |
| Herodion içeri girdiğinde dükkan çok kalabalıklaşmıştı.Hemen onun içinde bir kaç hesaplama yaptım ve " Silahınızı yarın alabilirsiniz bayım ve size maliyeti 500 altın olacaktır.Sizden bunun için 200 altın kapora almam gerekiyor" dedim | |
|
| |
Herodion Ishkafel Acemi Suikastçı
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 44 Nerden : Gondor İş/Meslek : Maden Tüccarı Kayıt tarihi : 15/04/09
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 4820 Seviye: (1/21)
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Cuma Nis. 17, 2009 9:31 pm | |
| Dalmış olan Herodion Arathorn'u duyunca başını ona çevirip "Kabul ediyorum" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri C.tesi Nis. 18, 2009 1:20 pm | |
| "Evet sevgili bayım güneş haçeriniz hazır ve 500 altın karşılığı sizindir " dedim ve hançeri Heradion'a uzattım | |
|
| |
Meriadoc Agernaht Rohan Reisi
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 34 Nerden : Rohan'ın Bozkırlarından İş/Meslek : Rohan Reisi Lakap : At lordu Meriadoc; Rohan'ın Hükümdarı Kayıt tarihi : 13/05/08
Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: 51.560 Seviye: (20/21)
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri C.tesi Nis. 18, 2009 3:22 pm | |
| "Kabul Gondorlu Kardeş! 3750 Altın olacak değil mi?" dedi Kral ve beklemeye başladı | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri C.tesi Nis. 18, 2009 3:39 pm | |
| "Evet reisim fakat şu an metal eksikliğiden dolayı üretimi durdurduk metalciden bugün metal gelir akşama bitiririm aletlerinizi efendim." | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri C.tesi Nis. 18, 2009 8:56 pm | |
| "Beyim evet hazır silahlarınız istediğiniz gibi.Buyrun" | |
|
| |
Lthien Elensar Lothlorien Hanımı
Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 36 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye: (20/21)
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri C.tesi Nis. 25, 2009 9:52 pm | |
| Genç bir kız içer süzülürcesine girdi..Yeşil ve kahverengi tonlarda tunik ve pantalonu vardı.Yüzü ise beyazdı ve uzun kumral dalgalı saçları vardı."Sizden kendim için Çift Mithril Hançer istiyorum. Parayı silahımı bana teslim ettiğinizde vereceğim." | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Paz Nis. 26, 2009 11:51 am | |
| "merhabalar efendim bu istediğiniz alet size 5000 altına patlar eğer istiyorsanız bir kaç gün beklemeniz gerekecek çünkü dericimiz kapalı ve ondan deri almam gerekiyor.Eğer deri fiyatlarında bir yükselme söz konusu ise o zaman fiyatda artabilir.Hala istiyormusunuz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2672 Yaş : 36 Nerden : Lothlorien İş/Meslek : Lothlorien Hanımı Lakap : Sabah Yıldızı Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Paz Nis. 26, 2009 12:16 pm | |
| "Hmmm elbette.En kısa sürede almam lazım ama ona göre"dedikten sonra birkaç gün sonra geleceğini söyleyip dükkandan çıkıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Salı Nis. 28, 2009 8:54 am | |
| "Evet bayım hazır fakat piyasada deri çok az olduğu için bir hayli uğraştırdı.Size bunun fiyatını 6000 altın yapabilirim ne dersiniz? " | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Salı Nis. 28, 2009 1:33 pm | |
| "6000 altın mı? Lütfen salak mı var karşınızda? 5000 altına veririm"dedi adam .Yüzünde son derece kararlı bir ifade vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Salı Nis. 28, 2009 2:28 pm | |
| "bu silahı yapabilmek için tam 3 gün bekledim ve oradan oraya koşturdum.Ama neyse siz ilk müşterilerimden olduğunuz için 5000 altına bırakıyorum.Buyrun silahınızı" dedim ve bu kaba müşteriye doğru silahı uzattım | |
|
| |
| Konu: Geri: Arathorn Aradorhini'nin Yeri Salı Nis. 28, 2009 5:25 pm | |
| "Sizinle iş yapmak gerçekten de çok güzeldi gondorlu.Hançerlerim kusursuz görünüor.Eğer yaptığın işten memnun kalır isem seni herkese tavsiye edeceğim bunun garantisini veriyorum.sayem de çok müşteri kazanacaksın"dedikten sonra muhtemel suikastçı olan bu adam birkaç hareket yapıyor hançerleri ile.Aslında fazla üstelemediğin için karlı sayabilirsin.Gerçekten suikastçı ise senin başını belaya sokabilirdi.Muhtemel tavsiye edeceği kişiler de kendisi gibi kişilerdi."Hoşçakalın beyim.Görüşmek üzere"dedikten sonra elini kaldırarak veda ediyor tekrar ve sıcak ama esintili bir günde dükkanını terk ediyor. | |
|
| |
| Arathorn Aradorhini'nin Yeri | |
|